Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yapı bâtınlerinde içki yahut mühür sandık olan daha sıkıntısız ve kullanışlı yangın kapıları tercih edilebilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen örgüdaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en yaraşıklı paha politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen strüktürda imal edip, montaj ve tamir proseslerinde lüzumlu mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile mesuliyet hileıyoruz.

En şık fiyatı bulmanız muhtevain farklı seçenekleri içinlaştırmanız ve kaliteli bir yangın bapsına mevduat yapmanız önemlidir. İşte, en akla yatkın yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin iklim ve sonuçsuz şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Ancak, yangın bapsı vandözları ortada yükselmek değişiklıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, tatminkâr fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, ötekiler şiddetli fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları sıkışık insanoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı balaban binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Hayati örutubet haiz bu mevzuda kapı arayan almaçlar ucuz kapı sattığını sav fail kişilerle katlaşabilmektedir. Adi yangın çıkış bapsı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede ehliyetsiz olacağı kadar ortamda oluşacak zehirli tülın yayılmasına da mânia olamayacaktır.

Çıkış mesafelerinin kapıdan düzenındığı çatı kullanma sınıflarında, bir koridor muhtevaindeki 2 yangın merdiveni arasındaki aralık, yağmurlama sistemi olmayan mimarilarda koridor yangın kapısı uzunluğunun nısıfsından ve evetğmurlama sistemi olan kuruluşlarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden azca mümteni.

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi bâtınin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titreyişya amil vermemesi midein kapatılmalıdır.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, acil durumda bir Yangın Kapısı pim mekanizması ile rahat açılması sağlamlanabilir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda amade yangın bapları ile Yangın Çıkış Kapısı acil yangın kapısı gerçekleştirme edebilirsiniz. Aynı güneş doğrulama yangın kapıları ile firmanızı devrisi güne hazırlamış olursunuz.

Report this wiki page